Walter de Zeeuw

De Innerlijke Werkplaats

spirituele ontwikkeling | geestelijk bewustzijn | menswording

webwinkel      nieuw       links     onze werkplaats     contact

Basis-workshop voor wie toe wil groeien naar dagelijks mediteren.


We gaan elke avond praktisch aan het werk met één van de volgende vijf basis-meditaties:


Er is ruimte (voor wie wil) om ervaringen te delen. We gaan in gesprek over hoe thuis te mediteren. De avonden zijn telkens met tussenpozen van 3 weken, zodat je voldoende gelegenheid hebt om thuis te oefenen. Hiervoor ontvang je ter ondersteuning oefenen-cd’s.


Sfeer

Met de Innerlijke Werkplaats willen we een plek bieden voor echte ontmoetingen, waarin verbinding, betrokkenheid en kwetsbaarheid geleefd worden. Daartoe werken we in kleine groepen, tussen de 7 en 12 deelnemers. Onze bijeenkomsten kenmerken zich door openheid, oprechtheid, ontspanning, evenals geborgenheid, vrijheid in verbondenheid en het elkaar van hart tot hart (leren) ontmoeten. Ruimte voor humor, een (glim)lach of een traan van aangeraakt worden of diepere ontroering.


Onze werkwijze is vrij van harde confrontatie-technieken of feedback methoden, oordelen en veroordelen. Dat wat bij ieder in hart en ziel leeft, wordt door de anderen gerespecteerd. Het elkaar aanreiken van andere of nieuwe zienswijzen gebeurt altijd vanuit kwetsbaarheid, vrijheid en zonder de drang van overtuigen of door ongevraagd adviezen.


Begeleiding

De begeleiding is in handen van Walter de Zeeuw en Marijke Sies. Beiden vele jaren werkzaam als geestelijk begeleider en coach; verzorgen lezingen, trainingen en hebben ruime ervaring in het begeleiden van workshops, groepen en individuele cliënten. De meditaties en de lezingen worden verzorgd door Walter.


Voor wie


Zie voor meer praktische informatie, tabje praktisch


Heb je vragen of interesse? Stuur een mail of bel Marijke: 06-13892072.


Individueel gesprek

Wil je vooraf een individueel gesprek of uitgebreide kennismaking, neem contact met ons op. Klik hier voor meer informatie.


Ervaringen

Lees over ervaringen van eerdere deelnemers, klik hier

5 avonden


basis-

workshop meditatie
Meditatie als weg naar het Hoger Zelf