Walter de Zeeuw

De Innerlijke Werkplaats

spirituele ontwikkeling | geestelijk bewustzijn | menswording

webwinkel      nieuw       links     onze werkplaats     contact

Jeannet Appel

Terug naar Opmerkelijk

Soulmates gaat over de verbinding tussen mensen en tijden van vreugde en verdriet. Soulmates verwondert, neemt waar, wil kracht, troost en hoop bieden en is altijd op zoek naar het licht in ieder mens. Want alleen door een ander kan een mens groeien.


Jeannet haar eerste twee gedichtenbundels gingen vooral over haar eigen proces. Met deze frisse derde bundel laat ze haar licht schijnen op de ander.


Via onze webwinkel: € 15,00In onze Werkplaats werken we met de deelnemers aan een verscheidenheid aan thema’s, zoals het nieuwe Broederschap, de verbondenheid van lichaam, ziel en Geest en het omgaan met de tegenkrachten. En ook thema’s als de betekenis van lijden en het vinden van de weg naar heling en genezing, het leren (ver)dragen van het eigen levenslot, ook wel het eigen kruis genoemd.

Eén van de mensen met wie we al enkele jaren optrekken is Jeannet Appel. Op een bijzondere wijze verwoordt zij haar eigen zoektocht naar de zin van het lijden en schrijft zij ook over de kracht die zij ervaart in de ontmoeting met anderen.

Haar teksten geven inzicht, inspireren, bemoedigen en troosten.

Zij schreef drie rijk geïllustreerde gedichtenbundels en een artikel (gratis).

In 2014 raakt Jeannet burn out èn krijgt ze  te maken met een ingrijpende ziekte. Zij ervaart dit als een diep geestelijk proces waarbij vraagstukken als heelwording, vergeving en de zingeving van lijden voorbij komen. Haar gedichten getuigen van deze reis door de duisternis op weg naar het licht.


Moge deze bundel een baken van licht, hoop, troost en kracht zijn.

Er is altijd een weg

er zijn altijd mogelijkheden

er is altijd licht

en geluk is NU!


(met alles wat er is)


Via onze webwinkel: € 15,00


Het zal je maar gebeuren; je wordt getroffen door een zwaar levenslot; scheiding, ziekte of dood. Je succesvolle leven van vroeger bestaat niet meer. Evenals je idealen. Het leven is voor jou zinloos geworden. Je hebt de moed en hoop verloren. Is dit kruis nog te dragen?


ZoekLicht laat haar licht schijnen op de zin van lijden. Want wat er ook gebeurt in jouw leven, je hebt altijd een keuze. Ook in het lijden kan je een lichtend voorbeeld zijn, betekenisvol voor je omgeving. Het is geen gemakkelijke weg. Maar als je kiest om deze weg te gaan, zal je kracht, hulp en liefde ontmoeten.


Zoeklicht is de opvolger van Jeannet haar eerst bundel "de kracht van verbinding"en volgt haar weg op zoek naar het licht.


Via onze webwinkel: € 15,00


Bestellen

Bestellen Bestellen

Je (kruis) leren dragen


“Mijn zoektocht naar de zin van mijn lijden, heeft mij via de meest wonderlijke wegen in contact gebracht met bijzondere mensen. Deze mensen steunen, dragen mij en moedigen mij aan om mijn talenten op een nieuwe manier vorm te geven en dit is wederzijds.”


Lees het artikel van Jeannet Appel, klik hier