Walter de Zeeuw

De Innerlijke Werkplaats

spirituele ontwikkeling | geestelijk bewustzijn | menswording

webwinkel      links     onze werkplaats     contact

Lezingen leveren vaak mooie reacties op, hieronder lees je een bloemlezing. Wil je ook reageren op een lezing (of workshop of artikel). We stellen het zeer op prijs als je ons een reactie stuurt, klik hier


Op zondag 2 maart 2014 woonde in het Witte kerkje in Varsseveld een lezing bij over De Nieuwe Aarde door Walter de Zeeuw. Erg boeiend en inspirerend! Ik ontvang voortaan graag jullie nieuwsbrieven. Alvast hartelijk bedankt.


Het was een zeer mooie dag die ik zo heb mogen beleven. Vond het heel fijn er te zijn en je zo vol passie horen praten over engelen, wat ze doen en wie ze zijn. Zonder te zweven zet je de Engelen naast de mensen en laat je ze deel uitmaken van onze 'belevings'wereld.


Wat een goede lezing Walter, wat was je eerlijk en open !

Ik vond het heel goed, dankjewel !

En...ik vond jou heel goed !


Ik vond het heel bijzonder hoe je kansen die er voorbij kwamen met beide handen aangreep om de mensen bewust te maken van de ( mogelijkheid) dat er engelen zijn.
Dank je wel voor de mooie lezing en de mooie handreikingen en bewustwordingsmomenten die je mij hebt gegeven


Wat een bijzondere lezing. Ik was geraakt door de kwetsbaarheid en openheid waarin je over de engelen en je eigen ervaringen sprak en dat maakte het zo tastbaar herkenbaar en ook wezenlijk, dat de engelen zo heel concreet deel uitmaken van ons leven. Mooi om te ervaren dat je in een zaal vol met mensen hun harten weet te raken.

 

Er waren voor mij herkenningen in de lezing en er waren ook nieuwe verrassingen....heerlijk, toch !

Ik heb genoten !


Ik vond het een heel inspirerende lezing, met een afwisseling van persoonlijke, ontroerende  ervaringen en achtergronden. Dat maakt de lezing een geheel. Je spreekt duidelijk en rustig, waardoor je de mensen bereikt, maar niet “saai” zodat de aandacht verslapt.


Bij iedere lezing heb ik een aantal dingen, die mij extra  aanspreken of die mij weer eens iets laten “herinneren”.  In deze lezing waren dat o.a. de vergelijking van Engelen met ouders t.o.v. de kinderen “laat de ander om hulp vragen”. Voor mij gaat dat nog iets verder: Heb vertrouwen in die anderen dat zij ( zoons, schoondochters en kleinkinderen)  weten wanneer en welke hulp ze nodig hebben en dat ik die niet moet gaan opdringen.  

Daarbij geeft je lezing mij in ieder geval de overtuiging, dat ze er zijn, zoals ik ze voel en via mijn innerlijke stem hoor.  ( mijn exacte, wetenschappelijke achtergrond protesteert natuurlijk via mijn “stemmetje”).


Wat fijn om eens te horen hoe het zit, en eigenlijk wist ik het wel, maar durfde het niet te geloven… zie je wel, ik ben niet gek.


Reacties lezingen

Klik hier om terug te keren naar het overzicht van de lezingen