Walter de Zeeuw

De Innerlijke Werkplaats

spirituele ontwikkeling | geestelijk bewustzijn | menswording

webwinkel     nieuw    contact

Workshops

Zomerworkshop:
Mystieke k
racht van het Onze Vader gebed & de geestelijke ontwikkeling van de chakra’s

Voor het 6e jaar op rij deze inspirerende zomerworkshop. Dagelijks beoefenen van de nieuwe meditatie-gebedsvorm met het Onze Vader gebed. Veel kennis en inzicht over de geestelijke ontwikkeling van de chakra’s en het Onze Vader gebed. Programma: lezingen, zelfonderzoek, dialoog en vragen. Heerlijk verblijf in luxe boerderij in Drenthe, een kleine groep gelijkgestemde. Ook tijd voor rust en ontspanning. Lees meer…


7 t/m 13 juli 2018


 14 april en 2 mei 2018

Workshop Geestelijke ontwikkeling van de zeven Chakra’s, Meditatie en het Onze Vader gebed


Een 2-daagse workshop om kennis te maken met deze bijzondere vorm van meditatie én gebed. Door het samengaan van meditatie met het Onze Vadergebed, roept dit gebed in ons hart en ziel innerlijke krachten op, die ons stapje voor stapje naar een hoger bewustzijn brengen.

Lees meer

Beschrijving Beschrijving

start 21 februari 2018

Workshop-programma:

Meditatie en de zeven Ik Ben-woorden


Een progamma van 8 bijeenkomsten (ochtenden) rondom de Ik Ben-woorden van het Johannes-evangelie. Klik hier voor meer info.

Beschrijving Beschrijving

 23 maart 2018

Meditatie-workshop Groeien aan het Licht


In deze 1-daagse workshop staan we stil bij de vraag hoe je jezelf aanleert dagelijks te mediteren. We oefenen praktisch met de meditatie ‘Groeien aan het Licht’. Deze meditatie ondersteunt ons meer bewust te worden van het Licht dat zich in ons eigen wezen wil openbaren. Tegelijk ondersteunt ze ons in het verstevigen van de verbinding met de Aarde. Lees meer

Beschrijving Beschrijving

 start 20 februari 2018

Basis-workshop Meditatie, als weg naar het Hoger Zelf


Een basis-workshop van 5 avonden voor wie toe wil groeien naar dagelijks mediteren. We gaan praktisch aan het werk met vijf basis-meditaties.

Lees meer

Beschrijving Beschrijving

Eerder dit jaar: