Walter de Zeeuw

De Innerlijke Werkplaats

spirituele ontwikkeling | geestelijk bewustzijn | menswording

webwinkel      links     onze werkplaats     contact

Levens- en ontwikkelingsvragen

Ieder mens bewandelt een eigen pad van ontwikkeling, dat op enig moment kan overgaan naar innerlijke scholing en geestelijke bewustzijnsontwikkeling. Een bijzondere weg, die leidt tot het kennen van je ware zelf, tot groei en stromen, met vele inzichten en mooie ervaringen. Hoe mooi de ervaringen en groot de inzichten ook zijn, het is lang niet altijd een eenvoudige route. Menigeen krijgt vroeger of later te maken met tegenslagen of tegenspoed, met (innerlijke) stagnatie en blokkades. Gelukkig lukt het veelal om na enige tijd de eigen weg weer te vervolgen.

Soms lukt dit echter niet en leidden de tegenslagen tot innerlijke blokkades, van ‘vast komen of aan de grond komen zitten’. De natuurlijk stroom van de eigen levensloop, de ontwikkeling en/of de levensvreugde ebben weg.


Hieronder een overzicht van de vele vragen waarmee mensen met mij contact zochten voor een consult. Soms was één gesprek voldoende om weer verder te kunnen, in de meeste situaties volgde er meerdere individuele gesprekken.


Overzicht van ontwikkelingsvragen
Individuele begeleiding & coaching